Uppfyller du rusta och matcha kraven

Vill du få nya möjligheter i livet är det alltid viktigt att välja rätt vägar. För det finns hjälp att få för att uppnå ens mål och drömmar. Där du har möjligheten att ta dig vidare och göra det du kan för att få ett nytt jobb. Ett jobb som du trivs med och som du är rustad för att klara av. Kurser och utbildningar och annan hjälp kring arbetsmarknaden finns att få. Vilka krav för rusta och matcha? Det kan vara första steget för att göra något nytt i livet.

Genom att du vet kraven kan allt bli lättare och smidigare. Det behöver trots allt inte vara svårt eller komplicerat när det finns hjälp att få. Därför ska du se till att välja att få den hjälpen du trots allt behöver. Det kommer att ta dig längre i livet och innebära att allt blir smidigare och att du faktiskt kan få jobbet du vill ha. Något som alltid är grundläggande för att du ska kunna trivas med livet och njuta av arbetet du har.

Rusta och matcha krav som du måste uppfylla

Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du uppfyller kraven för att delta. Utöver detta måste du uppfylla Rusta och matcha krav som ställs direkt från dem. Varannan vecka deltar du i samtal och det är viktigt att du kommer. Det är trots allt du som ska rusta dig för arbetsmarknaden och få nya möjligheter. Därför ska du se till att göra allt du kan för att vara delaktig och medverkande för att du ska kunna ta dig vidare. Att du ska kunna uppfylla dina drömmar och mål. För det är något vi gärna hjälper dig med.