Renovering av er kakelugn i Norrköping

kakelugn

En kakelugn ger ditt hem en ombonad och varm känsla, och en tidlös, rustik vibb. Det finns många fördelar med kakelugnar bland annat sänker de uppvärmningskostnaden.

De har också väldigt hög verkningsgrad. Det är inte helt ovanligt med siffror på upp till 90% i sammanhanget. Teglet gör att brasans temperatur magasineras under en längre tid än i en vanlig kamin. En kakelugn är en bra investering, som höjer värdet på din bostad inför framtida försäljningar, och gör den mer attraktiv på bostadsmarknaden.

Norrköpings Kakelugnsmakeri är experter på montering,installation och renovering av den här typen av ugnar. Genom att surfa in på deras hemsida kan ni se några av dem kakelugnar som dem har renoverat genom sina många år som dem har varit verksamma.

Många års erfarenhet av svenska kakelugnar

De har stor erfarenhet av branschen, och har funnits i många år. Bland kunderna hittar man både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. De kan det mesta som har med renovering av kakelugnar att göra och nyinstallation. Då de har en stor kompetens inom renovering och kakel för dessa typer av ugnar.

Företaget finns i Norrköping, men deras verksamhet når långt längre än så. De renoverar kakelugnar till hela Sverige, och har även klienter utomlands. Många av dem ugnar som dem har renoverat är minst hundra år, och de flesta av dem finns bara i ett enda exemplar.

En del av dem kakelugnar som dem har renoverat finns presenterade på deras hemsida, det går bra att kontakta dem också så att ni kan få svar på era frågor om ni har behov av en renovering av er eller era kakelugnar.